Primăria Dumbrăvița județul Timiș

Alo! Tata! E ziua ta!

Alo! Tata! E ziua ta!
Activități pentru părinți și copii în Parcul Ion Creangă din Timișoara
 

În Parcul „Ion Creangă” din Timișoara s-a desfășurat evenimentul „Alo! Tata! E ziua ta!”.

Pe o vreme specifică lunii, duminică 12 mai, cei mici au venit în Parcul Copiilor, unde i-au așteaptat nenumărate jocuri realizate special, pentru părinți și copii.

Asociația Alo Tata a organizat și anul acesta evenimentul “Alo! Tata! E ziua ta!”, cu ocazia sărbătoririi Zilei Tatălui în România.

Între orele 10:00-18:00, a 5-a ediție a venit cu o mulțime de activități distractive și creative – concursuri sportive, ateliere de lucru manual și diverse reprezentații.

De la Centrul de zi pentru îngrijirea copiilor Dumbrăvita, copiii cu educatorii, împreună directoarea Alina Lozici, cu părinții voluntari au organizat ateliere de pictură, de origami, de confecționat obiecte artistice.

 A fost cel mai colorat și atractiv atelier, care a atras ca un magnet, copiii și vizitatorii, iar prin jocurile interactive, prin activitățile creative au fost în spiritul sărbătorii, în această frumoasă zi de primăvară.

Ziua Tatălui a fost instituită prin lege în România în anul 2009, ca a doua duminică din luna mai. Prin evenimentele organizate și prin participarea tot mai multor copii și părinți, tăticii au redescoperit bucuria de a petrece timp în aer liber alături de copii.

 

 

C. Nicolae