Primăria Dumbrăvița județul Timiș

Kangoo Jumps salvează vieți – 16 martie – Sala Polivalentă Dumbrăvița

 

Așa cum a fost anunțat, evenimentul caritabil Kangoo Jumps salvează vieți va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 10:00, în Sala Polivalentă Dumbrăvița.

Ca semn de apreciere și mulțumire față de autoritățile locale care s-au implicat în eveniment, asigurând locația, renumita antrenoare de fitness, Kinga Sebestyen, va susține o demonstrație în deschiderea evenimentului caritabil organizat pentru ajutorarea copiilor bolnavi de cancer.

Taxa de intrare pentru dumbrăvițenii care doresc să facă cunoștință cu Kangoo Jumps, va fi 40 de lei pentru patru ore. Persoanele care doresc să cunoască mai bine acest sport sunt invitate să participe și să se lase vrăjite de energia pe care o emană saltul pe ghetele de Kangoo Jumps.

 De 11 ani, Kangoo Club România organizează anual un eveniment caritabil: instructorii kangoo jumps, alături de invitați de marcă din acest sport, își invită clienții la antrenamente iar banii strănși din taxa de participare sunt donați Asociației M.A.M.E. pentru ajutorarea copiilor bolnavi de cancer. Pentru prima oară, evenimentul are loc în partea de vest a țării iar organizatorii au ales ca loc de desfășurare comuna Dumbrăvița.

Participanții la eveniment pot dona și alte sume de bani, în afara taxei de participare, fie direct la eveniment, fie în conturile:

LEI: RO03BTRL04401205N75044XX
EURO: RO75BTRL04404205N75044XX